Mirora Translation

İlkelerimiz

Türkiye’nin önde gelen çeviri firmalarından biri olarak çeviri ile ilgili tüm sorunlarınıza çözüm üretiyoruz. Her dilde çeviri, redaksiyon, son okuma başta olmak üzere aşağıda listelenen tüm hizmetleri deneyimli, profesyonel ve dinamik kadromuzla ve sınanmış, kalitesini kanıtlamış yerel iş ortaklarımızla yerine getiriyoruz .

Tüm hizmet projelerimizde, tekliflendirme aşamasından iş teslimine kadar, her aşamada, müşterilerimizin özel gereksinmelerine uygun çözümler üretiyoruz. Her müşterimiz için ayrı sözlükçeler ve bellekler oluşturuyoruz.

İşleri teslim alırken, çeviri sürecinde ya da teslim ederken, müşteri beklentilerini tam olarak karşılayabilmek için pek çok yazılım ve donanım yatırımı yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Tüm çeviriler dil ve mesleki yetenekleri Mirora tarafından onaylanmış, deneyimli, alanlarında uzman, profesyonel çevirmenler tarafından yapılır ve anadili hedef dil olan ayrı bir redaktör ya da son okumacı tarafından kontrol edilir.

Aksi belirtilmediyse çevirisi tamamlanan metinler mutlaka redaksiyonu yapıldıktan sonra müşteriye iletilir.

Çeviri teklifimizi onaylamadan önce ücretsiz deneme çevirisi yaptırabilirsiniz. Böylece dil kalitemiz ve hizmet anlayışımız hakkında bir fikir sahibi olabilirsiniz.

Yetkin çevirmen, masaüstü yayıncılık ve grafik ekiplerimiz, çevrileri yapılan kullanım kılavuzlarınızın, broşürlerinizin ambalaj ya da her türlü yazılı dokümanınızın aslı kadar doğru ve etkin olmasını sağlayacaktır. 1997 yılından beri yaptığımız geniş çaplı, çok dilli çeviri projeleri sayesinde kazandığımız deneyim; aynı anda pek çok dile, kalitemizden ödünvermeden çeviriler yapabilmemizi sağlıyor.

Kurum hedefimiz; hem yaptığımız işlerde hem de müşteri ilişkilerimizde hızdan, GİZLİLİK, GÜVENİLİRLİK VE DOĞRULUKTAN taviz vermeden MÜKEMMELLİĞİ yakalamaktır.

Müşterilerimizin belirlediği iş teslim tarihlerine sadık kalarak kalitemizden, hizmet anlayışımızdan ödün vermeden, kurulduğumuz tarihten beri beş üzerinden 4,50 başarı oranıyla hedefimize doğru yürüyoruz. Tüm hizmetlerimizin tanımları, kabul şartları, başarı ölçütleri ve kontrol noktaları tekliflerimizde, iş onay ve teslim mesajlarımızda ayrıntılandırılmaktadır.